Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Zindelijk maken is kinderspel

  Debby Mendelsohn

  Zindelijk maken is kinderspel

  Met anderhalf jaar uit de luiers


  ISBN: 9789058779472
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 15.99
Meer informatie

Met anderhalf jaar uit de luiers: dat klinkt velen als muziek in de oren! Dit boek helpt ouders en verzorgers om kinderen te begeleiden bij het zindelijk worden. Stap voor stap en zonder stress kunnen kinderen in vrij korte tijd zindelijk zijn, niet alleen overdag maar ook ’s nachts.

Bovendien kunnen ze dat op een veel jongere leeftijd dan tegenwoordig gebruikelijk is. Zodra een kind goed kan zitten en lopen, dus met één tot anderhalf jaar, kunnen ze ook al leren om zindelijk te worden. Dat is niet alleen fijn voor de ouders, maar ook de kinderen zelf bevalt het uitstekend om geen luier meer te hoeven dragen.
Kinderen hebben veel plezier in de dagelijkse potjessessies. Het zindelijk maken is geen vervelende opgave, maar een leuke bezigheid in de dagelijkse routine.

Uit de inhoud:
Hoe lukt het je om je dreumes op het potje te laten zitten?
Hoe breng je routine aan in de potjessessies?
Hoe houd je er samen plezier in?
Hoe betrek je andere gezinsleden en eventueel het kinderdagverblijf er bij?


Over de auteur
portret-Debby-2019.jpg

Debby Mendelsohn is psycholoog, moeder van zes kinderen en de auteur van de boeken  'Zindelijk maken is kinderspel' en 'Borstvoeding doe je zo'.
Zij geeft trainingen aan pedagogisch medewerkers binnen de kinderopvang en lezingen aan ouders op ouderavonden.

Daarnaast heeft zij een praktijk (www.mendot.nl) waar professionals en ouders terecht kunnen voor advies bij het opvoeden van kinderen.

Naast een website over zindelijk maken spelendzindelijk.nl heeft Debby ook een aparte website over borstvoeding: borstvoedingdoejezo.nl

Gerelateerd