Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Vegan Sweet Food

  Lamyai en Aidah

  Vegan Sweet Food


  ISBN: 9789462502796
  Omvang: 124 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 20.99
Meer informatie

Vegan Sweet Food: glutenvrij genieten zonder geraffineerde suikers
Welkom in dit heerlijke boek vol onweerstaanbare zoete recepten voor desserts, koekjes, cakes en taarten. De zusjes Lamyai en Aidah lieten met hun eerste boek Vegan Street Food zien hoe je verantwoord kunt genieten van lekker eten met een Aziatische twist. In Vegan Sweet Food gaan ze aan de slag met zoete lekkernijen voor elke feestelijke gelegenheid of gewoon voor een doordeweekse dag.

Alle lekkernijen zijn vanzelfsprekend vegan en bovendien raw: gemaakt met rauwe, natuurlijke, onbehandelde en ecologische ingrediënten. Verras jezelf en je gasten met fantastische raw food desserts en zoet gebak!


Over de auteur
Lamyai-en-Aidah.jpg

Lamyai en Aidah zijn twee zussen met Thais-Zweedse roots die samen een vegan lunchroom & cateringbedrijf runnen in Zuid Zweden waar ze heerlijke lunchbowls, snacks, salades en absoluut fantastisch vegan gebak serveren.

Hun Thaise vader was kok; hij roerde ook thuis voortdurend in potten en pannen en verraste zijn gezin met de heerlijkste maaltijden. Het eten dat hij maakte was een opwindende mix van verschillende keukens, met de Thaise keuken als basis en met invloeden uit China, India, het Midden-Oosten en Maleisië.

De zussen keken de kunst bij hun vader af en werkten jaren samen als koks in het familiecateringbedrijf. Daar begonnen langzaam maar zeker hun eigen ideeën te ontstaan Ze raakten geïnteresseerd in vegan desserts en experimenteerden veel in de keuken. Het openen van hun eigen zaak Cashew Vegan Kitchen  in Lund in 2014 was dan ook een logische stap. Vorig jaar doopten ze hun zaak om tot Minu.

Op hun Instagram @minu_vegangoodies laten ze dagelijks zien welk lekkers ze maken – het water loopt je direct in de mond!