Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Soxxlook

  Kerstin Balke

  Soxxlook

  mutsen, cols en meer


  ISBN: 9789462502413
  Omvang: 192 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 20.99
Meer informatie

SoxxBook goes SoxxLook!

De bonte telpatronen van Stine & Stitch doen het niet alleen goed op sokken, maar maken ook blikvangers van allerlei accessoires. In dit boek vind je, naast nieuwe Soxx, ook patronen voor mutsen, cols, handwarmers en nog veel meer in die coole SoxxLook. Brei je nieuwe must-have fris maritiem, pastelkleurig of bontgekleurd: er is voor elk wat wils.

 Kerstin Balke laat zien hoe je je eigen, persoonlijke SoxxLook kunt creëren. Met voorbeelden voor telpatroon- en kleurvariaties voor nóg meer inspiratie. Door de uitvoerige uitleg van de basistechnieken (met online-video’s) wordt het zeker een Soxxces!

 

Erratum:

Helaas zijn de tabellen op pagina 182 niet in het boek terecht gekomen. Je kunt ze hier downloaden.

 


Over de auteur
Kerstin-Balke-def.jpg

Kerstin Balke, ook bekend onder de naam Stine & Stitch, leerde op zesjarige leeftijd van haar oma breien. Vele truien, jasjes, sjaals, mutsen en zelfs tafelkleden heeft zij intussen gebreid, maar haar passie ligt bij het breien van sokken.

Sinds een aantal jaren ontwerpt zij haar eigen sokkenpatronen. De meeste zijn kleurrijk, sommige bescheiden, maar ze zijn altijd gebreid met meerdere draden. Je vind haar nieuwste ontwerpen, net als tips en trucs voor het breien van sokken op haar blog  www.stineundstitch.blogspot.de en op Instagram @stine_und_stitch.

Kerstin woont met haar man en beide dochters tussen Hamburg en Lübeck.

Gerelateerd