Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Plantenliefde

  Judith Baehner

  Plantenliefde

  verzorgen, verzamelen, stylen, stekken en meer


  ISBN: 9789462502734
  Omvang: 274 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 25.99
Meer informatie

Plantenliefde is een onmisbaar kamerplantenboek voor de echte plantenfan!

Het boek biedt het complete verhaal: het gaat over inspireren, creëren, delen en spelen en natuurlijk over de natuur waar wij een onderdeel van zijn. 
Voor het boek is een selectie gemaakt uit de basisinformatie en meerdere delen uit Judiths eerste drie boeken: het Plantenlab, Groen in glas en Stekken en meer. J

udith leert je alles over de verzorging van alle soorten kamerplanten, over potten, grond en planten-EHBO en over stekken en vermeerderen. Tot slot komt de speelse kant van planten aan bod: planten op water, vleesetende planten en meer spannends.
Alles voorzien van prachtige en heldere foto's die je inspireren om in je eigen huis meteen aan de slag te gaan.

Laat de plantenliefde maar stromen!
 


Over de auteur
Judith-Baehner-2017.jpg

Judith Baehner van Het Groenlab heeft passie voor groen. Ze is blogger, geeft workshops en lezingen door heel Europa, en werkt regelmatig als styliste voor tijdschriften als Buitenleven en Seasons

Als plantenarchitect aan concepten en beplanting werkt ze nauw samen met architecten om werk- en woonplekken te vergroenen. Zo ontstaat een prettige en gezonde omgeving. Judith laat zich daarbij inspireren en verrassen door de natuur en bijzondere planten en plantencombinaties en werkt zowel met nieuwe als vergeten planten. Deze ontdekt ze onder meer bij kwekers in binnen- en buitenland.

Bestseller Het Plantenlab is Judiths eerste boek (2015), daarna volgden in deze reeks Groen in glas (2017), over terrariums en Stekken en meer (2019). Wonderplants 1 en 2 (2016 en 2018) laten planten zien in het interieur.
In oktober 2020 verscheen Plantenliefde, het complete kamerplantenboek voor de echte plantenfan, waarin alle informatie over het verzorgen, verzamelen, stylen en stekken van planten is samengebracht in een schitterend vormgegeven gebonden 'plantenbijbel'.

Meer informatie over Judiths werk is te vinden op hetgroenlab.nl


 

Gerelateerd