Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Mijn knuffels van sokkenwol

  Kristel Droog-Dekkers

  Mijn knuffels van sokkenwol

  van de website MyKrissiedolls


  ISBN: 9789462501508
  Omvang: 80 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 18.50
Meer informatie

Maak kennis met de hartveroverende gehaakte knuffels van Kristel Droog-Dekkers. De dieren zijn allemaal gehaakt van sokkenwol waardoor ze een natuurlijk, stoer en vintage karakter krijgen. Bovendien is het garen heerlijk zacht en de dieren daardoor heerlijk knuffelbaar. Sokkenwol is ook wat dunner dan het gewone haakkatoen. Dat maakt de dieren wat kleiner en verfijnder.

Alle beschrijvingen zijn helder en duidelijk en worden met tekst en stap-voor-stapfoto’s uitgelegd. Zo kan iedere haker en haakster een eigen knuffel van sokkenwol haken.

Kijk net als haar vele volgers op de MyKrissieDolls Facebookpagina en deel je ervaringen met andere haakfans op de MyKrissieDolls Facebookgroep.


Over de auteur
Kristel-Droog2016.jpg

Kristel Droog en haar blog MyKrissieDolls zijn razend populair, zeker nu ze een eigen boek heeft! In het dagelijks leven runt ze naast haar gezin een eigen nagelsalon. Haar hobby en passie is het ontwerpen en haken van dieren en poppen met een hoog knuffelgehalte.

Ze staat erom bekend dat ze haar patronen heel duidelijk, in een soort jip-en-janneketaal uitlegt met veel stap-voor-stap foto's. Hierdoor zijn ze dus ook heel geschikt voor de beginnende haaksters. Ze haakt haar knuffels het liefst met sokkenwol. Het is lekker zacht en haakt heerlijk.

Op haar website mykrissiedolls.nl vind je patronen, informatie over haar werk en een agenda met locaties waar je haar kunt ontmoeten in het land.