Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Koken met KeukenLiefde Familiegerechten

  Annemiek Verweij

  Koken met KeukenLiefde Familiegerechten

  75 makkelijke maaltijden voor het hele gezin


  ISBN: 9789000379675
  Omvang: 192 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 23.50
Meer informatie

Op veler verzoek verschijnt nu het tweede kookboek van foodblogger Annemiek Verweij: Koken met KeukenLiefde Familiegerechten. Samen met haar gezin vormt Annemiek het gezicht achter de succesvolle receptenwebsite KeukenLiefde.

In dit boek vind je al hun favoriete familierecepten bij elkaar: van zelfgemaakte pizza, sushi, rendang, kip kebabschotel, fall of the bone spareribs tot Thaise viskoekjes, Duitse reibekuchen, geroosterde ovengroenten met couscous, ratatouille met ei en de lekkerste lasagne bolognese met bechamelsaus. Gerechten waar iedereen dol op is!
De recepten zijn – net als in het eerste boek van Annemiek – handig ingedeeld in de hoofdstukken: vlees, vega, vis en kip. Zo kun je makkelijk zoeken en is er voor ieder wat wils.

Annemiek op haar blog:
'Als je een gezin hebt waarvoor je elke dag moet koken, kan je niet altijd iedereen blij maken. Wat de een niet lekker vindt, daar is de ander juist dol op, en omgekeerd. Maar soms zit er een gerecht bij waarvan iedereen roept: ‘Dit mag je vaker maken!’ Zo’n gerecht wordt dan direct genoteerd op onze lijst ‘familiegerecht’.


Over de auteur
GW-Auteursfoto-Annemiek-VerweijLR.jpg

In november 2012 begint Annemiek Verweij met de hulp van haar man Johan de receptenwebsite KeukenLiefde. Inmiddels is KeukenLiefde uitgegroeid tot een van grootste online platformen van Nederland op het gebied van lekker eten, en wonnen ze twee keer op rij (2016 en 2017 - 2018 is nog niet bekend) de Foodblog Award voor Beste Foodblog van het Jaar.
Met haar recepten inspireert Annemiek dagelijks 80.000 volgers via de social-mediakanalen en heeft de website een uniek bereik van 400.000 bezoekers per maand.

Annemiek vindt­ het ­avondeten­ het­ gezelligste­ moment­ van­ de dag: even­ tijd ­maken ­voor ­elkaar ­om ­de ­dag ­door te ­spreken­ en ­samen ­aan ­tafel ­te ­genieten van een ­lekkere ­maaltijd. ­Maar ­elke ­dag een­ maaltijd ­op ­tafel ­zetten ­die ­lekker, ­gezond ­en ­gevarieerd ­is, ­dat ­valt ­niet altijd­ mee, ­zo ­weet ­ze ­uit ­eigen ervaring. Daarom­ heeft ­Annemiek­ een­ kookboek ­gemaakt ­met uitsluitend ­hoofdgerechten: Koken met KeukenLiefde - 75 heerlijke gerechten die ze dagelijks haar eigen gezin voorschotelt. 
Annemiek woont met haar man en dochter in een dorpje in het land van Maas en Waal. De culinaire belevenissen van Annemiek en haar gezin kun je volgen op haar YouTubekanaal KeukenLiefde.

September 2021 verschijnt het tweede boek van Annemiek: Koken met KeukenLiefde Familiegerechten. Een boek vol gerechten voor het hele gezin, met de favoriete recepten van Annemieks gezin.

Gerelateerd