Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Knuffelkonijn Mabel & co

  Claire Gelder

  Knuffelkonijn Mabel & co

  15 grote knuffels haken


  ISBN: 9789462502536
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 20.99
Meer informatie

Wie kan deze lieve knuffels weerstaan?
Met dit boek kun je een hele verzameling dieren haken, ieder met zijn eigen persoonlijkheid. Je kunt kiezen uit 15 verschillende dieren van ongeveer 70 cm (van top tot teen), waaronder Teetee de draak, Lilly de ijsbeer, Doris de luiaard en Clarence het varken. Of haak een van de babydieren: baby konijn, baby octopus of baby koala.
De patronen zijn helder beschreven en eenvoudig te volgen. Door je eigen stiksels en details te kiezen, maak je je eigen creaties uniek.

Het zachte, superchunky garen en de flexibele armen en benen spreken niet alleen kinderen aan. Maak ze voor jezelf of geef ze cadeau – als het je tenminste lukt om er afstand van te doen!


Over de auteur
Claire-Gelder2020.jpg

Claire Gelder is dol op alle vormen van handwerken en houdt van alles wat zelfgemaakt is. Ze handwerkt al meer dan 20 jaar om te ontspannen en tot rust te komen. In 2015 gooide Claire haar leven om; ze zegde haar baan als directeur op en startte Wool Couture, een bedrijf dat gespecialiseerd is in breien, haken, weven en macramé. Claire gebruikt enorm dikke garens en oversized haaknaalden die ze in haar eigen fabriek laat maken. Op deze manier geeft ze haar eigen moderne twist aan het eeuwenoude breien en haken.

Naast een succesvolle ondernemer is Claire ook een fervent voorstander van de therapeutische kant van handwerken, met name de voordelen voor het welzijn en de geestelijke gezondheid.

Claire woont in Wakefield (VK) en is er trots op de textieltraditie van Yorkshire voort te zetten. Haar website is www.woolcouturecompany.com.