Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • HOUTWERK

  Barn The Spoon

  HOUTWERK

  Handleiding voor het bewerken van vers hout


  ISBN: 9789462500815
  Omvang: 256 blz.
  Uitvoering: gebonden

  € 30.99
Meer informatie

Ontdek een simpeler manier om met hout te werken, een waarmee je prachtige dingen kunt maken zonder dure materialen of machines. Het enige wat je nodig hebt voor deze mindfulle manier van houtbewerken is een verse boomstam, een bijl en een mes.

Leer hoe je voorwerpen als lepels, kommen en krimppotten snijdt en vergroot je vakmanschap met een reeks interessante projecten. Van het splijten van een stam tot het maken van een stoel op een draaibank – auteur Barn the Spoon en zijn collega’s van het Green Wood Guild demonstreren alle aspecten van het bewerken van vers hout.

Barn the Spoon opende in 2012 zijn spoon shop in Londen en geeft daar les aan Londenaars en enthousiaste hobbyisten uit de hele wereld. Hij organiseert jaarlijks een Spoonfest en heeft de Spoonclub opgericht. Aan dit boek werkten ook zijn collega-houtbewerkers van The Green Wood Guild mee.


Over de auteur
Barn-the-spoon.jpg

Barnaby Carder opende zijn beruchte spoonshop in Londen in 2012 en werd internationaal bekend als promotor van het lepelsnijden. Barns samenwerkingsprojecten, zoals Spoonfest en Spoonclub, hebben de eenvoudige houten lepel immens populair gemaakt. In dit boek gebruikt Barn twintig jaar ervaring in houtbewerken en lesgeven, en zijn samenwerkingen bij The Green Wood Guild, voor een reeks projecten, waarmee hij de lezers wil inspireren om met hout te werken en aan hen wil laten zien hoe ze dat kunnen doen.

Barn geeft regelmatig lepelsnijworkshops in Londen; ga naar barnthespoon.com om je aan te melden of lepels te kopen.

Gerelateerd