Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Het punch needle boek

  Laetitia  Dalbies

  Het punch needle boek


  ISBN: 9789491853272
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 18.99
Meer informatie

Welkom in de de kleurrijke wereld van Laetitia Dalbies. In dit boek verzamelde ze 27 kleurrijke punch needle creaties. Fruitige borduurframes, stijlvolle placemats, zachte kussens, een fleurige krukhoes, slaapmaskers, hippe make-up takjes en kleine etuis en nog veel meer.

In dit boek legt Laetitia uit wat je allemaal nodig hebt en hoe je het punchen onder de knie krijgt. En als je eenmaal begonnen bent, kun je eindeloos doorgaan! Teken een ontwerp, kies je kleuren, pak je garen en punch erop los!


Over de auteur
Laetitia_Dalbies_portrait.jpg

 

Laetitia Dalbies ontwikkelt al jong een artistieke smaak. Ze wordt beïnvloed door haar oma die styliste is in Parijs en haar kindermeisje dat haar leert breien,­ en ontwikkelt een grote voorliefde voor wol. Na haar opleiding beeldende kunst en fotografie in Montpellier vestigt ze zich in Parijs­ waar ze in haar vrije tijd leert naaien. Wanneer in 2010 haar dochter wordt geboren­ pakt ze het breien en haken weer op. Vastbesloten om het wat stoffige imago van deze technieken op te frissen­ creëert ze een vrolijke wereld vol kersen­, ander fruit en groente. Nieuwsgierig en altijd vol ideeën­ laat Laetitia zich door van alles inspireren: mensen,­ de natuur,­ de moestuin,­ haar vele­ familiereizen­, haar dochter Mila met haar grote fantasie ... oneindige bronnen van inspiratie om haar passie met veel gevoel tot uitdrukking te brengen. Deze passie draagt ze over tijdens cursussen en workshops.

Laetitia Dalbies op het web:
www.laetitiadalbies.com
@laetitiadalbies op Instagram
@laetitiadalbiescreations op Facebook
Deel jouw creaties op Instagram bij @laetitiadalbieslelivre