Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Groene burgers

  Martin Nordin

  Groene burgers


  ISBN: 9789462502444
  Omvang: 160 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 18.99
Meer informatie

Groene burgers is een heerlijk boek met 30 groene, natuurlijk vegetarische burgers op basis van o.a. bonen en linzen, wortel, courgette, spinazie, champignons en halloumi. Voor iedereen die minder vlees, meer groen maar vooral ook lekker wil eten. Maak kennis met de de onweerstaanbare groene burger en je zult ontdekken hoe smakelijk en rijk aan variatie deze is.

Met zijn recepten wil Martin je inspireren om zelf te gaan variëren met alle ingrediënten die hij gebruikt en zo je eigen favoriete groene burger te creëren.

In het boek vind je behalve de burgers ook smakelijke recepten voor broodjes, originele bijgerechten, sauzen, dips en andere burgerboosters. Een greep uit de bijgerechten: geroosterde zoeteaardappelfrites, gefrituurde courgettebloemen met kaas en gerookte tomaten.

Martin Nordin heeft een goede neus voor smaak, styling en   fotografie. Doordeweeks is hij werkzaam in de communicatiebranche en als hij niet werkt,  componeert hij burgers en sauzen en zoekt hij de ultieme balans tussen zoet en zuur in de pickled jalapeños.


Over de auteur
Martin-Nordin.jpg

Martin Nordin heeft een goede neus voor smaak, styling en  fotografie. Doordeweeks is hij werkzaam in de communicatiebranche en als hij niet werkt,  componeert hij burgers, sauzen en zoekt hij de ultieme balans tussen zoet en zuur in de pickled jalapenos.
Hij laat graag zien hoe je gezond, lekker en gevarieerd  kunt eten zonder vlees.

Gerelateerd