Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Borstvoeding doe je zo

  Debby Mendelsohn

  Borstvoeding doe je zo

  De handleiding om je kind met plezier te voeden


  ISBN: 9789462501157
  Omvang: 96 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 15.99
Meer informatie

Borstvoeding is de natuurlijke manier om een baby te voeden. Borstvoeding doe je zo begeleidt moeders tijdens de hele borstvoedingsperiode. Het boek begint met het aanleggen van de baby en het vinden van een juiste houding. Het beschrijft de eerste voedingen en geeft praktische trucs die je helpen deze en de volgende voedingen succesvol te geven. Het resultaat is dat de borstvoeding een onderdeel wordt van de dagelijkse routine.

Het boek behandelt allerlei aspecten, zoals voeden en slapen, kolven, leren drinken uit een flesje, borstvoeding combineren met een baan, de overgang op vast voedsel, omgaan met een onrustige baby en nog veel meer. Daarnaast lees je hoe mooi het contact verloopt tussen moeders met hun baby tijdens het voeden.

Kortom: een boek waarmee moeders hun baby borstvoeding kunnen geven, zolang als dat zij wensen.

Bij dit boek hoort de website www.borstvoedingdoejezo.nl van Debby Mendelsohn. Hier vind je een blog, informatie over workshops en nog veel meer.


Over de auteur
portret-Debby-2019.jpg

Debby Mendelsohn is psycholoog, moeder van zes kinderen en de auteur van de boeken  'Zindelijk maken is kinderspel' en 'Borstvoeding doe je zo'.
Zij geeft trainingen aan pedagogisch medewerkers binnen de kinderopvang en lezingen aan ouders op ouderavonden.

Daarnaast heeft zij een praktijk (www.mendot.nl) waar professionals en ouders terecht kunnen voor advies bij het opvoeden van kinderen.

Naast een website over zindelijk maken spelendzindelijk.nl heeft Debby ook een aparte website over borstvoeding: borstvoedingdoejezo.nl

Gerelateerd