Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Basisboek haken

  Christel Krukkert

  Basisboek haken

  Zo leer je haken, steek voor steek


  ISBN: 9789462500068
  Omvang: 128 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 20.99
Meer informatie

Prachtig  basisboek voor iedereen die wil leren haken: alle steken worden stap voor stap uitgelegd aan de hand van grote en duidelijke foto's Bovendien bevat het boek QR-codes die doorlinken naar filmpjes waar Christel zelf je de steken voordoet. Alles wat je leert kun je meteen toepassen in leuke projecten, die ook in het basisboek worden beschreven: armbandjes, mobielhoesjes, kussens, amigurumi...


Over de auteur
Krukkert,-Christel-2014.jpg

Christel Krukkert is In het dagelijks leven illustrator. Hoewel ze erg veel verschillende dingen maakt tekent ze toch het liefste beestjes. En omdat ze ook in haar vrije tijd haar handen moeilijk stil kan houden tekent ze geen beestjes maar haakt ze beestjes!

Een jaar of twaalf geleden kwam ze er bij toeval achter dat er heel veel mensen zijn die graag beestjes haken. En ze ontdekte dat er erg weinig Nederlandsetalige patronen zijn. Dat bracht haar  op het idee de patronen van haar beestjes op te gaan schrijven en uit te geven. Intussen heeft ze al meer dan 20 zeer geliefde haakboekjes op haar naam staan, die bijna allemaal nog leverbaar zijn. Naast boekjes met amigurumi heeft ze ook een aantal boekjes gemaakt met plat gehaakte figuurtjes en een praktisch Basisboek haken.

Christel kan de technieken van het haken heel helder uitleggen. Ze maakte dan ook een praktisch handboek waarin ze alle steken en technieken van het haken uitlegt: Basisboek haken. Bekijk ook de video's op deze site onder de tab INSTRUCTIE. Je kunt daarna op vimeo de hele Minicursus haken van Christel bekijken!

Gerelateerd