Zaaien, planten, oogsten en genieten

Forte

Webshop

 • Amigurumi monsters 2

  Joke Vermeiren
  (samenstelling)

  Amigurumi monsters 2


  ISBN: 9789461318503
  Omvang: 120 blz.
  Uitvoering: paperback

  € 15,99
Meer informatie

Haak nog meer schattige griezels!

Na het succes van Amigurumi monsters is er een tweede boek met nog meer leuke lelijkerds. Ze zijn er in elke vorm en elke kleur, en ook al lijken ze op het eerste gezicht een beetje eng, eigenlijk zijn ze ongelofelijk lief. Vijftien dappere ontwerpers van over de hele wereld hebben alle hoeken van hun  haakstudio’s uitgekamd en ze hebben de meest ongelofelijke (en ondeugende) monsters voor je gevonden!

Knip je zaklamp aan en kijk wat er allemaal tussen de pagina’s van dit boek schuilt; zowel beginners als ervaren haakfans zullen beloond worden met de grappigste gehaakte griezels die je ooit gezien hebt!

Joke Vermeiren maakt de Zoomigurumi- en Amigurumi-reeksen, boeken met de allerleukste haakpatronen. Neem ook een kijkje op www.amigurumipatterns.net.


Over de auteur
joke_vermeiren-2018.jpg

Joke Vermeiren is grafisch ontwerpster met een voorliefde voor haken. Ze begon in 2011 met het verzamelen van de mooiste amigurumipatronen van over de hele wereld op haar website amigurumipatterns.net. Deze site en de gelijknamige facebookpagina (met intussen meer dan 150.000 fans) groeide uit tot een ware community en een verzamelplek waar haakliefhebbers en amigurumiontwerpers elkaar treffen en tips en patronen uitwisselen.

Intussen heeft ze al acht Zoomigurumititels op haar naam staan.